Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود خاندایی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، سطح پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی سال گذشته را ۵۰۰ میلیون تا یک میلیارد تومان برشمرد و افزود: این رقم در سال‌جاری به سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان رشد کرده است.

وی اظهار داشت: تا پیش از سال ۱۴۰۰، سهمیه تسهیلات مشاغل خانگی شهرستان کاشان برای مشاغل مستقل و پشتیبان بین ۵۰۰ میلیون تا یک میلیارد تومان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید کاشان گفت: ۳۰ درصد از این تسهیلات که نزدیک به یک میلیارد تومان است برای مشاغل مستقل و بقیه (۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون) نیز برای مشاغل پشیتبان بین دستگاه‌هایی اجرایی از جمله اداره‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، جهاد کشاورزی، صنعت معدن و تجارت که برای مشاغال خانگی مجوز صادر می‌کنند، تقسیم‌بندی شده است.

خاندایی با اشاره به نشست روز گذشته کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید کاشان خاطر نشان کرد: با تشکیل کمیته‌ای در فرمانداری ویژه این شهرستان، قرار شده تا ۲۰ مهر امسال تمامی تسهیلات در اختیار این خطه جذب شود.

وی، قالیبافی، دوخت لباس، عروسک‌سازی و سفالگری را از جمله مشاغلی خانگی در کاشان عنوان کرد و گفت: تسهیلات قرض‌الحسنه با نرخ چهار درصد و بازپرداخت پنج ساله به متقاضیان مشاغل خانگی واگذار خواهد شد.

دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید کاشان اظهار داست: باتوجه به اینکه تسهیلات مشاغل خانگی یارانه‌ای است، افرادی که یک‌بار از آن بهره‌مند شده‌اند دیگر نمی‌توانند دریافت کنند، مگر آنکه طرح توسعه‌ای داشته باشند.

به گفته وی، ۳۰ درصد ثبت نام تسهیلات مشاغل خانگی در سال جاری انجام شده که مراحل آن تایید و برای دریافت وام به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند.

خاندایی تصریح کرد: در صورتی که برخی متقاضیان دریافت تسهیلات خانگی به دلیل‌های مختلف از جمله  برگشت چک بانکی  نتوانند از این تسهیلات بهره‌مند شود، افراد دیگری به عنوان جایگزین به بانک‌های عامل معرفی خواهند.

وی اظهار امیدواری کرد: امسال نیز تسهیلات مشاغل خانگی به طور کامل و حتی ۱۲۰ درصد در شهرستان کاشان جذب شود، چرا که با تشکیل پرونده‌های بیشتر، می‌توان از تسهیلات دیگر شهرستان‌ها که توانایی جذب ندارند استفاده کرد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری ویژه کاشان تاکید کرد: در این شهرستان با بینش و آگاهی از افراد درخواست‌کننده تسهیلات حمایت و البته نظارت می‌شود؛ بر این پایه از طرح‌های دریافت‌کنندگان وام بازرسی به عمل می‌آید و تاکنون حتی یک مورد تخلف نیز در این ارتباط وجود نداشته است.

نزدیک به یک هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی و ۱۳ شهرک، ناحیه و منطقه صنعتی در کاشان وجود دارد.

کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر، پرجمعیت ترین شهر اصفهان پس از مرکز این استان و بیست و هشتمین شهر پرجمعیت ایران محسوب می شود.

این شهرستان دارای نخستین تمدن یکجانشینی و شهرنشینی به قدمت محوطه باستانی سیلک (افزون بر هفت هزار سال) است و در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.

برچسب‌ها تسهیلات بانکی اشتغال زایی کاشان ثبت مشاغل خانگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تسهیلات بانکی اشتغال زایی کاشان تسهیلات بانکی اشتغال زایی کاشان ثبت مشاغل خانگی تسهیلات مشاغل خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۰۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید

مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد از پرداخت ۶۲ درصدی تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سیدزبیر موسوی، امروز_ سه‌شنبه، یازدهم اردیبهشت_ در نشست شورای بانک‌های عامل کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، اظهار کرد: میانگین پرداخت کشوری ۵۵ درصد بوده اما در استان ۶۲ درصداست.

وی افزود: ۵۳ هزار و ۶۵ پرونده به بانک‌های عامل معرفی شده است و بقیه را حداکثر تا اواخر خرداد معرفی می‌کنیم.

مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد گفت: بانک ملی ۴۵۰ سهمیه داشتیم که ۴۱۶ واحد معرفی شده‌است، در سال جدید بانک‌ها اعلام کرده‌اند سیاست‌ها هنوز ابلاغ نشده‌است و پرداخت‌ها کمتر شده‌است، انتظار داریم کمی سخت‌گیری‌ها در بخش ضمانت‌ها نیز کمتر شود، سال جدید پرداختی در بانک ملی نداشتیم.

سهراب اصالت‌زاده معاون بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد نیز در ادامه این نشست وضعیت پرداخت تسهیلات مسکن از طرف بانک‌ها را شرح داد و گفت: بانک سپه ۷۰۰ سهمیه دارد که ۲۰۹ واحد انعقاد قرارداد شده‌ اما در سال جدید هنوز پرداختی انجام نشده‌است.

وی افزود: سهمیه بانک مسکن ۱۳۵۰ فقره بوده که از ۱۲۰۰ مورد معرفی شده ۴۲۴ مورد انعقاد قرارداد شده است.

اصالت‌زاده تصریح کرد: سهمیه بانک تجارت ۱۵۰۰ واحد سهیمه بوده که از این تعداد ۱۱۴۵ واحد معرفی شده ۲۱۵ مورد انعقاد قرارداد شده‌است.

وی با اشاره به عملکرد سایر بانک‌ها از سال گذشته تاکنون گفت: در بانک صادرات ۹۰۰ سهمیه داشتیم که ۲۶۳ مورد انعقاد قرارداد شده‌است، در بانک کشاورزی ۴۵۰ واحد سهمیه داشتیم ۴۱۴ مورد معرفی و ۲۱۵ مورد انعقاد قرارداد شده‌است.

معاون بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: سهمیه بانک رفاه ۸۰۰ واحد بود که از ۶۸۴ واحد معرفی شده، ۲۰۰ واحد انعقاد قرارداد شده‌است و بانک ملت ۵۵۰ سهمیه بود که ۳۴۳ واحد معرفی شده و ۳۱۵ واحد انعقاد قرارداد شده‌ است.

وی گفت: پست بانک نیز ۳۰۰ واحد سهمیه داشتیم که ۲۰۷ واحد معرفی کردیم و ۴۸ مورد انعقاد قرارداد شده‌است.

کد خبر 749365

دیگر خبرها

  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
  • پرداخت تسهیلات پروژه‌های خودمالکی مسکن متوقف نشده است
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سال جاری
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری